Care Systems bestaat al sinds februari 2003 en is gevestigd in de Hilversumse Meent. Het bedrijf wordt gerund door Mario Zijdel. Na een studie elektronica op de M.T.S. in Hilversum te hebben voltooid ben ik me vanaf het moment dat ik stage liep bij twee computerbedrijven meer gaan specialiseren in computers, randapparatuur en aanverwanten. Na een half jaar gewerkt te hebben bij een computer assemblage bedrijf in Amsterdam Zuidoost ben ik bij de RAF computer technische dienst in Amsterdam terecht gekomen. Ik heb daar veel ervaring opgedaan in reparaties aan laptops (ook op component niveau) als mede desktop computers op zowel hardware als software niveau. Tevens heb ik verschillende trainingen gevolgd bij Compaq (later overgenomen door Hewlett Packard), Toshiba en IBM. Na daar meer dan 9 jaar gewerkt te hebben, ben ik fulltime onder de naam Care Systems werkzaam.

Omdat ik werk vanuit huis kan ik scherpe prijzen hanteren. Veel kosten worden namelijk bespaard door het ontbreken van een winkel of bedrijfspand en personeelskosten.

Het voornaamste doel van Care Systems is klanttevredenheid. Het merendeel van de klanten komt dan ook bij Care Systems terecht door mond-tot-mondreclame. Ook lever ik producten van goede kwaliteit om de klanttevredenheid te waarborgen.

Door mijn elektronica opleiding en soldeerervaring op component niveau kan ik veel reparaties aan een defect onderdeel uitvoeren zodat deze niet in zijn geheel vervangen hoeft te worden. Dit scheelt vaak aanzienlijk in de kosten, vooral bij laptops en moederborden. Dit geldt ook voor defecte condensatoren wat zich vaak bij sommige moederborden voordoet. Deze componenten vervang ik voor condensatoren die een hoger voltage aankunnen, waardoor de kans dat het probleem zich in de toekomst weer voordoet aanzienlijk kleiner is.

Care Systems is aangesloten bij ICTWaarborg. Klik hier voor de zekerheden van ICTWaarborg. ICTWaarborg Certificaat in PDF formaat: klik hier.
Klik hier voor de privacyverklaring van Care Systems (PDF download).